vizitka

 

ZASEBNA ZOBNA AMBULANTA

PODBREGAR NIKA

dr. dent. med.

Prešernova 6, 3310 Žalec

03 710 05 75

http://www.ambulanta-podbregar.si

nika.podbregar@siol.net

 

vizitka

Povezave

- ZZZS  www.zzzs.si

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije

 

- IVZ    www.ivz.si

Inštitut za varovanje zdravja republike Slovenije

ZA VAS IZVAJAMO NASLEDNJE STORITVE

 

Nujne zobozdravstvene storitve

Nujne zobozdravstvene storitve sprejemamo vsak dan (sreda, četrtek in petek od 07.30 do 12.00 ure, ponedeljek in torek od 13.30 do 17.00 ure) in sicer brez predhodnega naročanja.

Kot bolečina se smatra izdrtje zoba, trepanajcija zoba, inizija in omrtvitev zoba. V vseh ostalih primerih se je potrbno predhodno naročiti.

 

Preventivni pregledi

Tudi kadar nas nič ne boli je lahko v ustih prisotna ustna gniloba in vnete dlesni. Na pregledu zato temeljito pregledamo zobe, dlesni in ostale dele ust: sluznico lic, ustnic, trdo in mehko nebo in jezik. Pregled opravimo vizualno s prostim očesom ali po potrebi z rentgenskim slikanjem zob, ki ga opravimo v naši ambulanti.

 

Protetika

Trudimo se, da pacientu zagotovimo maksimalno funkcionalno in estetsko rehabilitacijo zob. V ta namen manjkajoče zobe nadomeščamo s fasetiranimi ali keramičnimi mostički. Včasih je potrebno manjkajoče zobe nadomestiti z delno ali totalno protezo.

 

Edodontija

Pravočasna, pravilna in sodobna terapija je pomembna za učinkovitost zdravljenja zobnih korenin. V naših ordinacijah je to pacientu zagotovljeno.

 

Oralna kirurgija

Opravljamo male kirurške posege, predvsem puljenje zob, tako mlečnih kot stalnih. Odstranjujemo tudi modrostne zobe. Posege izvajamo v lokalni ali provodni anesteziji.

 

Paradontologija

Pri ugotovljenem paradontalnem oboljenju opravimo manjše posege, kot so kiretaža paradontalnih žepov, odstranitev polipov, gingivektomija.

 

Ustna higiena

Opravljamo tudi ustno higieno v smislu odstranitve trdih in mehkih zobnih oblog s pomočjo ultrazvoka in peskanja.

 

Dežurna služba

Ob določenih terminih naša ambulanta izvaja tudi storitve dežurne službe. Ob sobotah je dežurna služba organizirana po razporedu  med zobozdravniki v Žalski regiji, ob nedeljah pa je dežurna služba v ZD Celje.

 

Samoplačniška ambulanta

Za Vas izvajamo tudi samoplačniške storitve po dogovoru. Čakalna doba za samoplačniške storitve je največ 7 dni.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information